Për të siguruar SMT zgjidhjet më të mira dhe për të qenë më të mirë juaj SMT Partner
High Quality And Sevice Great

Hot Produkte

 • sdfs (9)
 • sdfs (1)
 • sdfs (2)
 • sdfs (3)
 • sdfs (4)
 • sdfs (5)
 • sdfs (6)
 • sdfs (7)
 • sdfs (8)
 • sdfs (1)
Për të siguruar SMT zgjidhjet më të mira dhe për të qenë më të mirë juaj SMT Partner
High Quality And Sevice Great

Pse na zgjodhet ne ?

SMT Zgjidhje më të mira për ju!
 • Sigurimin e Cilësisë

 • dërgesë të përpiktë

 • Sales me përvojë dhe inxhinierë profesionistë

 • SMT One-Stop Service

 • Stoqet mëdha

Profili i kompanisë

Dafton elektronike Co, e kufizuar ka qenë në fushën e SMT për rreth 15 vjet në tregun kinez. Në mënyrë që të zhvillojnë biznesin e mëtejshëm dhe për të mësuar më shumë në lidhje me zhvillimin e sipërfaqe malin teknologji, ne kemi marrë të biznesit ndërkombëtar që nga viti 2015.