Да се обезбеди најдобар SMT решенија и да биде вашиот најдобар партнер SMT
висок квалитет и голема Зедницата

топла производи

 • sdfs (9)
 • sdfs (1)
 • sdfs (2)
 • sdfs (3)
 • sdfs (4)
 • sdfs (5)
 • sdfs (6)
 • sdfs (7)
 • sdfs (8)
 • sdfs (1)
Да се обезбеди најдобар SMT решенија и да биде вашиот најдобар партнер SMT
висок квалитет и голема Зедницата

Зошто да не одберете нас?

Најдобар SMT решенија за вас!
 • Обезбедување на квалитет

 • навремена испорака

 • Искусен продажба и професионални инженери

 • SMT еден-стоп услуга

 • огромни резерви

Профил на компанијата

Dafton Електронски копродукции, со ограничена е во областа SMT за околу 15 години во кинескиот пазар. Со цел да се развива понатаму бизнис и да научат повеќе за развој на технологија за површинска монтажа, ние ги направивме меѓународниот бизнис од 2015 година.